Photography By ® Rien Bouw

Wat dut dat Pien, WilleMien!

Ik zou zo graag...heel even willen kijken,en zien hoe het in de hemel is.Want er staat over geschreven,er is daar geen rouw, geen droefenisen een ieder die in Hem gelooft,mag daar heerlijk eeuwig leven.Ik zou zo graag...'k weet dat het onmogelijk is,toch... heel even willen kijken.Daar waar degenen die ik liefhad nu zijn.Ze zien, zonder moeite, angst en pijn.Als ik ze dan hoor zingen,volmaakt, gezond en eeuwig blijmisschien... is dan het gemis iets minder voor mij!

Lees meer »

Big City

In mijn laatste programma ’t Houdt een keer op wordt het voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel.

Lees meer »

Waarom nou jij, als Ik...

Als ik alleen maar wasEen kop op een karkasHad mijn bestaan geen zinGoddank er zit iets inIk weet niet hoe het heetEen ziel? een kern? een pit?Mijn moeder zei:"'t is GodDie ergens in ons zit..."Maar soms voel 'k me zo leegEn onze lieve HeerVan wie mij werd verteldVind ik dan nergens meerMaar als ik op een dagWat naar de bloemen kijkDan denk ik telkens weer...Mijn moeder had gelijk!

Lees meer »

Op de plank(ing) liggen...

Planking is een statische fitnessoefening waarbij de romp stabiliteit wordt getraind. Bij het uitvoeren van de oefeningen worden ontzettend veel spieren belast. Zij het dat de rugstrekker, rechte buikspier en dwarse buikspier het meest worden belast. Het fijne aan de oefening is dat deze vrijwel overal is uit te voeren. Dit omdat je geen materialen en attributen nodig bent.

Lees meer »